KingFire TERASSITAKKA

UUSI TERASSITAKKA TÄYDENTÄÄ SCHIEDELIN PIIPPUVALIKOIMAA

 

Suomalaiset ovat ulkoilmaihmisiä. Kesäisin halutaan viihtyä kodin tai loma-asunnon pihalla ja terassilla. Ruoanvalmistus siirtyy kesällä pihakeittiöihin ja iltaa istutaan yhdessä perheen tai ystävien kanssa yöttömässä yössä. Schiedel KingFire -terassitakka on tyylikäs tunnelman rakentaja terassilla ja kotipihalla. Se antaa lämpöä ja pidentää pihan tai terassin käyttöaikaa sekä keväällä että syksyllä.

 

 

Terassitakka on helppo ja tyylikäs ratkaisu

Schiedelin uusi KingFire -terassitakka on täydellinen tulisija terasseille, pihalle tai pihakeittiöihin. Se on helppo pystyttää itse mille tahansa suoralle, tukevalle ja palamattomalle alustalle. Schiedelin testauttama, CE-merkitty takka täyttää tiukat paloturvallisuusvaatimukset. Sen suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on 75 mm. Takan luvanvaraisuus tulisi kuitenkin selvittää paikalliselta viranomaiselta.

 

 

Kokoamista vaille käyttövalmis kokonaisuus

Schiedelin KingFire -terassitakkoja on saatavana kahta eri mallia KingFire M ja Kingfire XL. Molemmat toimitetaan valmiina paketteina asennusohjeineen. Paketit sisältävät takan elementit, tulitiilet, tarvittavat kiinnitys- ja pinnoituslaastit sekä piiput tarvikkeineen.

Terassitakkojen piippu on Schiedelin valikoiman oma tuote, valmispiippu Isokern, joka valmistetaan islantilaisesta laavakivestä. Se on jo syntyessään tottunut kuumuuteen. Isokern-valmispiippu on ollut Schiedelin valikoimassa jo pitkään ja terassitakkojen myötä se on tuotu myös ulkokäyttöön.

Kingfire M -takan kokonaiskorkeus on 3,5 m ja KingFire XL:n korkeus 3 m. Piippua voidaan tarvittaessa jatkaa erikseen myytävillä harkkoelementeillä.

KingFire M:n kokonaispaino piipun kanssa 725 kg ja KingFire XL:n 1075 kg.

 

Terassitakka on helppo pystyttää

Takkaa tulisi käyttää ensimmäisen kerran aikaisintaan 48 tunnin kuluttua asennuksesta, jotta laastit ovat ehtineet kuivua ohjeen mukaisesti. Terassitakassa saa polttaa kuivaa lehti- ja havupuuta. Maksimipolttomäärä tunnissa on 4,5 kg (M) ja 9,5 kg (XL). Asennusohjeessa on yksityiskohtaiset ohjeet sekä takan asentamisesta että sen käytöstä.

KingFire XL Terassitakan asennusvideo

TUOTEHAKU

MUISTILISTA

Ennen asentamista huomioi seuraavat asiat:

  • Terassitakan luvanvaraisuus, selvitä paikalliselta viranomaiselta tarvitaanko toimenpide-/rakennuslupaa.
  • Perustuksen tulee olla tarpeeksi luja, painumaton ja suora.
  • Suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin riittävät:
    • sivuille ja taakse 75 mm
    • eteen 1500 mm kuvan osoittamalla tavalla
  • Lähetysluettelon mukaiset osat mukana toimituksessa ja ehjät.
  • Asennuslämpötilan oltava vähintään +10˚C
  • Tutustu huolellisesti asennus- ja käyttöohjeisiin.