HEAT & GLO TAKKAPAKETIT

 

Toimiva takkapaketti sisältää aina myös paloturvallisen ja tulisijan kanssa yhteensopivan savuhormin. Olemmekin Schiedelillä räätälöineet nykyrakentamisen tiukat vaatimukset täyttävän kokonaisuuden. Palamisilman hallittu tuonti suoraan tulisijalle on tulisijan toimintaa ja käyttöä helpottava ominaisuus.

 

 

TAKAN JA PIIPUN SAUMATON YHTEISTYÖ INNOVATIIVISEN KEHITYKSEN TULOKSENA

 

Heat & Glo® -takat varustettuna tyylikkäällä pannattomalla Permeter Smooth Air - teräshormilla takaavat tulisijan toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Hormissa palamisilma tuodaan ulkoa, hormin sisällä, suoraan tulisijalle. Ratkaisu on helppo toteuttaa niin uuteen kuin vanhaan rakennukseen, eikä erillisiä korvausilmaratkaisuja tarvita. Suunnittelussa on otettu huomioon myös ulkonäkö ja palamisilma tuodaankin tulisijalle suoraan takan päältä, eikä erillisiä ulkonevia ilmakanavia pitkin.

 

MODERNIT CURVE- JA RADIUS-TAKAT

 

Heat & Glo® on tunnettu tulisijojen innovatiivisesta kehitystyöstä, designistaan sekä turvallisista tuotteistaan. Lähes 40-vuotias Heat & Glo® -brändi kuuluu amerikkalaiseen Heart & Home Technologies -tuoteperheeseen. Yritys on yksi maailman johtavista tulisijojen valmistajista sekä koko tulisijateollisuuden uusien innovaatioiden kehittäjistä.

 

Heat & Glo® on myös mallistomme uusien CURVE- ja RADIUS-takkojen elegantin ja skandinaavisen muotoilun takana. Takkojen viimeistelty design sopii monenlaiseen sisustukseen ja ympäristöön. Takoissa on iso lasiluukku ja CURVE 300 -mallissa myös sivuikkunat, jotka tuovat elävän tulen helposti nautittavaksi.

 

CURVE & RADIUS Malliston takoissa on edistyksellinen puhtaaseen palamiseen suunniteltu polttotekniikka, joka tekee niistä myös ympäristöystävällisen lämmitysvaihtoehdon. Molemmat takkamallit ovat varustettu suljetulla tuloilmajärjestelmällä, joka mahdollistaa paloilman syötön integroidusti takan päältä Permeter Smooth Air -teräshormin avulla.

TUOTEHAKU