TERÄSPIIPPU PERMETER SMOOTH

Valmispiippu PERMETER SMOOTH

 

PERMETER SMOOTH on tyylikäs, sileäpintainen ja täysin pannaton teräspiippu. Permeter Smooth sopii vaativammankin sisustajan makuun. Se on upea piippu puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos on tulisijan päällä.

 

Laadukas, ruostumaton teräshormi

Permeter Smooth -hormin sisäputki on ruostumatonta terästä (444/1.4521). Hormin eristeenä on kovia lämpötiloja kestävä sintraantumaton keraaminen eriste.

 

Hormiliitos tulisojan päällä

Permeter Smooth -teräspiippu soveltuu puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos on tulisijan päällä. Ø150 mm:n hormikoossa on vaihtoehtona myös jalallinen L-taka-/sivuliitos, joka on saatavana mustana. Tämä ei sovellu seinän läpivienteihin!

 

Varastokokoja on kolme: Ø 130, 150 ja 200 mm. 

 

Väri-/pintavaihtoehdot:

  • harjattu RST
  • musta, RAL9005
  • valkoinen, RAL9016
  • harmaa, NSC7500
  • vesikatolle saatavana myös tiilenpunaisena.

Valmispiippu PERMETER SMOOTH on täysin yhteensopiva PERMETERIN kanssa ja tulee jatkossa korvaamaan tämän kokonaan.

TESTATTU JA PALOTURVALLINEN

Permeter Smooth on CE-merkitty hormi. CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että merkinnässä ilmoitetut tekniset tiedot on varmistettu ja tuote testattu harmonisoidun tuotestandardin EN 1856-1 mukaisesti. Tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen on aina kuitenkin varmistettava. Valmispiippu Permeter on testattu lämpötilaluokkiin T400 ja T600.

 

CE-merkinnän lisäksi Permeter on testattu myös yläpohjan eristepaksuudella 600 mm. Läpiviennin eristyksessä on noudatettava valmistajan asennusohjeita.

 

VALMIS PAKETTI

Permeter Smooth on Permeterin tapaan helppo ostaa valmiina pakettina ja piipun hinta määräytyy per metri. Lisäksi on saatavana erilliseen hintaan valmiiksi kootut läpivientipaketit joiden sisältö vaihtelee eri katemateriaalin mukaan.

 

Metripaketti sisältää: valitsemasi aloituskappaleen, liukupannan, tarvittavan määrän hormijaksoja, savupellin ja sadehatun.

 

Läpivientipaketti

 

  • profiilikatteelle sisältää: höyrynsulkukumin, peitekauluksen, kannatinkehikon, muovisen piippuläpiviennin, kumitiivisteen, kiristimen, pellityssarjan ja aluskatteen tiivistyspaketin
  • konesaumakatteelle sisältää: höyrynsulkukumin, peitekauluksen, kannatinkehikon, muovisen piippuläpiviennin, kumitiivisteen, kiristimen, pellityssarjan, kiinnityslistat ja aluskatteen tiivistyspaketin
  • huopakatteelle sisältää: höyrynsulkukumin, peitekauluksen, kannatinkehikon, muovisen piippuläpiviennin, kumitiivisteen ja kiristimen

 

VTT:n testaamat ja sertifioidut SK-tuotteen läpivientipaketit ovat saatavana mustana, harmaana ja tiilenpunaisena.

 

Läpiviennin eriste ei sisälly pakettiin. Se tulee valita erikseen tulisijan vaatiman lämpötilaluokan mukaan (T400 tai T600). 

 

CE-MERKINTÄ / SUORITUSTASOILMOITUS