TERÄSPIIPPU PERMETER SMOOTH

PERMETER SMOOTH on tyylikäs, sileäpintainen ja täysin pannaton teräspiippu. Permeter Smooth sopii vaativammankin sisustajan makuun. Se on upea piippu puulämmitteisiin tulisijoihin, joissa hormiliitos on tulisijan päällä. Valikoimassa on viisi vakioväriä; Harjattu RST, musta, valkoinen, harmaa ja tiilenpunainen. Vesikatolle on saatavana VTT:n testaamat ja sertifioidut SK-tuotteen läpivientipaketit.

 

Lue lisää

SCHIEDEL SAUNAPIIPPU

Schiedel Saunapiippu on testattu ja paloturvallinen. Se on valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin ja sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin, joissa lähdön koko on Ø115-130 mm. Pakettia on saatavana kirkkaana RST:nä sekä nyt myös mustana.

 

Lue lisää

Isokern

Valmispiippu Isokern on helposti asennettava hohkakivihormi puulämmitteisiin tulisijoihin. Erinomainen ratkaisu varsinkin tulisijavarauksen yhteydessä.

 

Lue lisää

Rondo Plus

Rondo Plus on paloturvallinen kolmikerrospiippu, joka rakentuu 1200 asteessa poltetuista keraamisista, haponkestävistä hormielementeistä, kevytsoraharkoista sekä näiden väliin asennettavasta vuorivillaeristeestä.

 

Lue lisää

Rondo Plus Tripla

Rondo Plus valmispiippu, saatavana myös triplahormina.

 

Lue lisää

RONDO AIR

Rondo Plus -tuoteperheeseen kuuluu myös erityisesti passiivi- ja matalaenergiataloihin kehitetty, edistyksellinen tuloilmakanavalla varustettu Rondo Air.

Lue lisää

Hae tuote

Puhelinpalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Schiedel Savuhormistot Oy
Sinikalliontie 9
02630 ESPOO
Puh. 0201 5526 00
Fax 0201 55 26 01
Asiakaspalvelu 0201 55 26 00

asiakaspalvelu(at)schiedel.fi