Valmispiiput korjausrakentamisessa

Saneeraa vanha piippusi paloturvalliseksi ammattilaisen avulla

 

Tarvitseeko vanha tiilipiippusi kunnostusta, koska se on rapautunut tai sen seinämään on syntynyt halkeamia? Piipun korjaamisen tarpeen määrittelevät yleensä ammattilaiset. Paloturvallisuuden ja hyvän vedon varmistamiseksi piippu kannattaa korjata hyvissä ajoin. Schiedelin valikoimasta löydät sopivat tuotteet ja nettisivuiltamme löydät myös valtuutetun asentajan projektiisi.

 

Piippu korjataan yleensä kunnostamalla sen halkeillut sisähormi sileäksi ja paloturvalliseksi. Uusi puhdas ja sileä pinta varmistaa paloturvallisuuden lisäksi myös hyvän vedon. Yleisin tapa on laittaa piippuun teräksinen sisäputki. Piippu voidaan myös tiivistää tähän tarkoitukseen suunnitelluilla massoilla. Schiedelin tuotevalikoimaan Euroopassa on jo pitkään kuulunut monipuolinen korjaustuotteiden sarja. Nyt Schiedel on tuonut Suomeen suomalaisiin olosuhteisiin sopivat korjaustuotteet.

 

Jos haluat rakentaa vanhaan taloosi kokonaan uuden piipun, se on mahdollista Schiedelin tuotteilla. Valitse projektiisi sopiva valmispiippu uudisrakentamisen tuotevalikoimasta.

SANEERAUSTUOTEVALIKOIMA

Laadukas tuotevalikoima piipun saneeraukseen

 

Yleisin tapa on laittaa piippuun teräksinen sisäputki. Piippu voidaan myös tiivistää tähän tarkoitukseen suunnitelluilla massoilla.

 

Schiedelin saneeraustuotevalikoimaan kuuluvat:

Triplelock ja Tecnoflex - taipuisat saneeraus­putket

Prima Plus - jäykät saneerausputket

Prima Plus - säädettävät kulmat 0-90°

Schädler Plus -saneerausmassa

 

Valitse ammattilaisen kanssa sinun piippuusi sopiva vaihtoehto.

Hae tuote

KATSO VIDEO

Video