SCHIEDEL VALMISPIIPUT JA TULISIJAT

Schiedel Savuhormistot Oy aloitti toimintansa vuoden 2002 alusta ja siitä syntyi kerralla Suomen johtava valmispiippuyritys. Yhtiö kuuluu Braas Monier Building Group -konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien ja -järjestelmien sekä savupiippujen toimittaja.

 

Konsernin piippuliiketoiminnot on keskitetty kansainvälisesti Schiedel-tuotemerkin alle paikallisiin yhtiöihin. Schiedel on kehittänyt  ja valmistanut piippuja Euroopan markkinoille jo lähes 70 vuoden ajan. Valmispiippumarkkinat Euroopassa kasvavat nopeasti ja haluamme panostaa hyvään vetoon.

 

Tänä keväänä Schiedel Savuhormistot Oy:n tuotevalikoima laajenee piipuista myös tulisijoihin

 

Tuomme markkinoille konsernissa kehitettyjä, tutkittuja ja CE-merkittyjä tuotteita.

 

Ensimmäisenä lanseerasimme Schiedel KingFire Terassitakat. Ne ovat laavakivielementeistä koostuvia tulisijapaketteja, jotka sisältävät myös piipun. Voit muurata sen pihalle, terassille tai vaikka puutarhan kesäkeittiöön.

  

Seuraavana on vuorossa Heat & Glo Takkapaketit.

Toimiva takkapaketti sisältää aina myös paloturvallisen ja tulisijan kanssa yhteensopivan savuhormin. Räätälöimmekin Schiedelillä nykyrakentamisen tiukat vaatimukset täyttävän kokonaisuuden, joka mahdollistaa paloilman syötön integroidusti takan päältä Permeter Smooth Air -teräshormin avulla.

 

Tutustu Terassitakkoihimme tästä ja Takkapaketteihimme tästä

TUOTEHAKU